pannenkoeken voor alle Esakers

27.03.2024 - De afgelopen weken was het zo ver, het bestuur van ESAK kwam, zoals beloofd, tijdens de trainingen, op de verschillende kernen, pannenkoeken bakken.

Jullie waren er immers in geslaagd om 150 atleten te overtuigen om zich in te schrijven voor onze eigen cross.

Er werden heel veel pannenkoeken gebakken en gegeten. We zijn gestart op onze eigen piste op donderdag 21 maart, op dinsdag 26 maart waren we te gast in 's Gravenwezel en op woensdag 27 maart in Stabroek. Overal hadden we ons vuur en een heel grote emmer met deeg bij. Hoeveel pannenkoeken we tijdens de drie trainingen gebakken hebben wetenw e niet heel zeker, maar dat moet regnes tussen de 500 en 600 zijn. En oh, ja, we lusten nog steeds pannenkoeken, geen schrik.

Tijdens het bakken en uitdelen van de pannenkoeken hebben we een aantal zaken vastgesteld:

  • De pannenkoeken werden gesmaakt.
  • Sommigen eten meer suiker dan pannenkoek ??
  • Anderen kunnen heerlijk smikkelen van deze lekkernij
  • Velen hebben gevraagd wat de volgende uitdaging wordt. Daarop zijn we heel verstandig niet ingegaan. Er staat nog niets gepland, maar je weet nooit dat we ooit nog eens met een gekke uitdaging afkomen.
  • We hebben ook gemerkt dat we een heel mooi dameskoor in onze gelederen hebben. Een aantal jongedames in 's Gravenwezel hebben een heus Esak lied geschreven en hebben dat ook voor ons gezongen tijdens het bakken van de pannenkoeken. Echt geweldig!


Een extra dank je wel gaat uit naar Chris, want zij heeft 3 maal het deeg gemaakt zodat we jullie konden trakteren. Bedankt Chris!


pannenkoeken voor alle Esakers