ESAK organiseert BVV AC op 12 mei

21.02.2024 - Een mooie primeur voor onze 45-jarige atletiekclub! Voor het eerst organiseert ESAK een Beker van Vlaanderen voor alle categorieën. Noteer zondag 12 mei met rood in de agenda!

In de interclubcompetitie bepalen de atletiekclubs jaarlijks de rangorde. De voorbije jaren nam ESAK met succes deel aan de interclubmanches bij de jeugd en de masters. De competitie voor alle categorieën lieten we sinds 2017 aan ons voorbijgaan. Maar dit jaar tekent ESAK opnieuw present als gastclub van de BVV voor alle categorieën.

Samen met acht andere clubs treden we aan de in de laagste afdeling Landelijke 3. De kans op een promotie naar Landelijke 2 of wie weet zelfs een kampioenentitel is op papier best realistisch. Vooral omdat we kunnen rekenen op het thuisvoordeel. Vermoedelijk promoveert de top 3. Een blik op de uitslagen van de voorbije jaren leert dat clubs die met een volledig team aantreden meestal wel ergens bovenaan eindigen in Landelijke 3. Dus we rekenen erop dat alle ESAK'ers die in aanmerking komen voor de ploeg hun beste beetje zullen voorzetten!

De proeven op de BVV L3 zijn: 100m-200m-400m-800m-1500m-3000m-4x400m mixed- kogel, speer, hoog en ver.

De samenstelling van de BVV is terug te vinden op deze pagina.


ESAK organiseert BVV AC op 12 mei